Royal Flush welcomes Nowaxx.

Nowaxx begon al op vroege leeftijd te werken in Clubs. Daar werd hij geïnspireerd door de Dj’s en hun skills. Uiteindelijk begon hij te werken in de bekende aftelclub Zino in Tilburg. Daar ontmoette hij de bekende Dj Francois wie zijn mentor werd en hem alle tricks leerde die bij het Dj’en hoort.

In 2006 kreeg hij van Club Zino de kans om als dj aan de gang te gaan. De drie jaar daarna draaide hij elke zaterdag en vaak ook de zondag in de Club. Uiteindelijk werd hij 1 van de resident Dj’s van Freestyle concept “Freaks”. Dit resulteerde in veel boekingen in verschillende Clubs en Festivals. Hij is ondertussen ook verantwoordelijk voor verschillende succesvolle producties met artiesten als Dj Francois en Pat B. Vier van zijn producties hebben de nummer 1 positie gehaald in de hardste.com charts.

Deze DJ is momenteel erg lekker bezig. Vorige maand stond hij nog flink te knallen op “Pussy Lounge Freestyle Wintergames” en 13 mei komt hij naar de Freestyle arena in Club Rodenburg. Als het om feestjes bouwen gaat, ben je bij hem op het juiste adres.

13 mei 2017 staat er een gloednieuwe editie op de planning in Club Rodenburg. Royal Flush staat garant voor de beste Freestyle en een hoop gezelligheid en gekkigheid.

Vijf van de beste Freestyle DJ’s van dit moment laten alle hardere stijlen voorbij komen. Van early rave, happy hardcore, hardstyle en hardcore. Alles wat lekker energiek is!
Meld je aan voor het event op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

De volgende DJ’s staan in de booth om er een onvergetelijke avond van te maken.
– The Darkraver
– Ruthless
– Freestyle Maniacs
– Nowaxx
– Vitellus

Hosted by Mc The Russian.

De ticketsale begint vanaf vrijdag 24 maart 2017
– Early Bird tickets € 12,50 (zolang de voorraad strekt)
– Reguliere ticket € 17,50

Tickets zijn verkrijgbaar op www.txp-events.nl

Recommended Posts

Leave a Comment

eighteen − 15 =

Royal Flush welcomes VitellusLive-stream Royal Flush Nowaxx vs Vitellus

Send this to a friend