Royal Flush welcomes Freestyle Maniacs.

Bekend van o.a. Dance Valley, The Qontinent, Intents Festival & Defqon 1.

De Freestyle Maniacs zijn: Raoul Coolman en Norman Harinck (DJ Norman). Tijdens de eerste ontmoeting tussen Raoul Coolman en Norman, vonden ze gelijk een match. Hun eerste track is een harde remix: “The only way” van Shermanology rolt de studio uit en wordt goed opgepikt door collega dj’s. Dit smaakt naar meer en snel zijn de Freestyle Maniacs geboren!

De vaste aanhang kent en waardeert de vette skills van de Freestyle Maniacs, vooral wanneer dit trio eenmaal achter de decks staat. Complete zalen krijgen ze plat en met hun fantastische enthousiasme en never-ending energie.

Met meer dan 40 remixes en tracks in ander half jaar tijd, vele samenwerkingen en support en verschillende artiesten als Mental Theo, Darkraver, Bass D, The Prophet en vele andere, hebben de Freestyle Maniacs zich onmisbaar gemaakt in de Freestyle scene.

Op Royal Flush belooft het een groot feest te worden! Vijf van de beste Freestyle DJ’s van dit moment laten alle hardere stijlen voorbij komen. Van early rave, happy hardcore, hardstyle en hardcore. Alles wat lekker energiek is!

De volgende DJ’s staan in de booth om er een onvergetelijke avond van te maken.
– The Darkraver
– Ruthless
– Freestyle Maniacs
– Nowaxx
– Vitellus

Hosted by Mc The Russian.

Meld je aan voor het event op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties!

De ticketsale is al in volle gang:
– Reguliere ticket € 17,50

Tickets zijn hier op de site verkrijgbaar

Let op: dit event is voor minimaal 16 jaar en ouder.

Recent Posts

Leave a Comment

two × five =

Live-stream Royal Flush Nowaxx vs VitellusRoyal Flush welcomes The Darkraver

Send this to a friend