Royal Flush, het gezelligste Freestyle feest van Club Rodenburg is weer terug!

Het freestyle concept Royal Flush draait om vijf van de beste freestyle dj’s van dit moment. Vijf Dj’s met een winnaars mentaliteit die vakkundig de tent afbreken met de lekkerste tracks uit de hardere stijlen zoals: Early Hardcore, Hardstyle, RAW Hardstyle, Happy Hardcore, Jumpstyle en alles wat lekker energiek is. De volgende vijf helden staan voor je klaar:
– The Darkraver
– Ruthless
– Freestyle Maniacs
– Nowaxx
– Vitellus

Hosted by MC The Russian.

Meld je aan voor het event op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Tickets zijn verkrijgbaar op deze site.
– Early Bird tickets € 12,50 (zolang de voorraad strekt)
– Reguliere ticket € 17,50

Royal Flush is misschien wel een van de meest unieke feesten in de hardere stijlen. Waarom? Bij Royal Fush draait het om plezier, vermaak en beleving. Dj’s spelen hierin een belangrijke rol. Een goede dj-set is een verhaal dat een structuur heeft en een verhaallijn. De Dj heeft tijd en ruimte nodig om zijn of haar vak goed uit te kunnen oefenen. Bij Royal Flush geloven wij daarom niet in een waslijst met Dj’s op de line-up.

Royal Flush vindt plaats in Club Rodenburg en dat is niet zonder reden. Deze Club is uitgeroepen tot beste Club van Midden Nederland en door de centrale ligging direct langs de A2 bij Beesd de perfecte locatie voor het feest.

Let the freestyle games begin!

Royal Flush

Recommended Posts

Leave a Comment

13 − 7 =

Early, millennium, classics en oldskoolRoyal Flush the freestyle game

Send this to a friend