Royal Flush welcomes Vitellus!

De kaarten zijn geschud! 13 mei staat deze getalenteerde Dj in Freestyle-Arena van Club Rodenburg. Met zijn vlijmscherpe mix-skills heeft hij maar 1 missie. De hele tent afbreken!

Vitellus begon als Dj in 2005. Direct vanaf het begin had hij een voorkeur voor het mixen van oude met nieuwe tracks in verschillende stijlen als Jump, Early Rave, Hardstyle en Hardcore. Hij heeft in het verleden veel gedraaid in verschillende clubs en deed mee aan verschillende dj contesten. Dit heeft hem o.a. een residentie opgeleverd in een club in Raamsdonksveer, waar hij draaide met de grootte namen in de scene. Qua producties wordt hij geïnspireerd door dj’s als Zany en Ruthless. Hij is altijd op zoek naar een combinatie van funky uplifting sounds en vocals met badass kickdrums.

Vitellus is een talent die het nog ver gaat schoppen in de scene. Daarom zijn wij blij hem te verwelkomen in Royal Flush!

Meld je aan voor het event op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Tickets zijn verkrijgbaar op deze site.
– Early Bird tickets € 12,50 (zolang de voorraad strekt)
– Reguliere ticket € 17,50

Recommended Posts

Leave a Comment

7 − five =

Royal Flush the freestyle gameRoyal Flush welcomes Nowaxx

Send this to a friend