Line Up

Royal Flush: Welcomes

 • The Darkraver
   The Darkraver

   Wie kent hem niet. The Darkraver heeft alles gezien, alles gedaan en alles bewust (en ook vaak onbewust) meegemaakt wat God verboden heeft. Er is geen Club, Dj Booth, locatie, evenementenhal of grasveld waar hij niet zijn mistechniek heeft laten horen. Hij knalde op feesten als Sensation, Masters of Hardcore, Q-base, Decibel, Defqon 1 en nog veel meer. De lijst is eindeloos. In samenwerking met b2s ontwikkelde The Darkraver een muzikale speeltuin voor hem en zijn bevriende DJ college’s genaamd Pussy Lounge. Dit freestyle concept is uitgegroeid tot het grootste freestyle feest van Nederland.

   Dus jullie weten wat je kan verwachten van hem op Royal Flush

  • Ruthless
    Ruthless

    Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. Hij is de resident dj van het legendarische Freestyle concept “Pussy Lounge” Zijn favoriete stijlen zijn Hardstyle, Jump / Tek, Oldschool en Early Hardcore. Dat is waar zijn wortels liggen is. Wanneer Ruthless draait kan je veel snelle mistechnieken verwachten met exclusieve tracks en veel verschillende hardere stijlen. Deze man heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig.

    Op de vorige “Royal Flush” ging het dak eraf. Daar staat hij er 13 gewoon weer bij

   • Freestyle Maniacs
     Freestyle Maniacs

     Bekend van o.a. Dance Valley, The Qontinent, Intents Festival & Defqon 1. De Freestyle Maniacs zijn: Raoul Coolman en Norman Harinck (DJ Norman). Tijdens de eerste ontmoeting tussen Raoul Coolman en Norman, vonden ze gelijk een match. Hun eerste track is een harde remix: “The only way” van Shermanology rolt de studio uit en wordt goed opgepikt door collega dj’s. Dit smaakt naar meer en snel zijn de Freestyle Maniacs geboren!De vaste aanhang kent en waardeert de vette skills van de Freestyle Maniacs, vooral wanneer dit trio eenmaal achter de decks staat. Complete zalen krijgen ze plat en met hun fantastische enthousiasme en never-ending energie. Met meer dan 40 remixes en tracks in ander half jaar tijd, vele samenwerkingen en support en verschillende artiesten als Mental Theo, Darkraver, Bass D, The Prophet en vele andere, hebben de Freestyle Maniacs zich onmisbaar gemaakt in de Freestyle scene. 

     Op Royal Flush belooft het een groot feest te worden!

    • Nowaxx
      Nowaxx

      Nowaxx begon al op vroege leeftijd te werken in Clubs. Daar werd hij geïnspireerd door de Dj’s en hun skills. Uiteindelijk begon hij te werken in de bekende aftelclub Zino in Tilburg. Daar ontmoette hij de bekende Dj Francois wie zijn mentor werd en hem alle tricks leerde die bij het Dj’en hoort.

      In 2006 kreeg hij van Club Zino de kans om als dj aan de gang te gaan. De drie jaar daarna draaide hij elke zaterdag en vaak ook de zondag in de Club. Uiteindelijk werd hij 1 van de resident Dj’s van Freestyle concept “Freaks”. Dit resulteerde in veel boekingen in verschillende Clubs en Festivals. Hij is ondertussen ook verantwoordelijk voor verschillende succesvolle producties met artiesten als Dj Francois en Pat B. Vier van zijn producties hebben de nummer 1 positie gehaald in de hardste.com charts. 

      Nowaxx maakt 13 mei zijn debut op Royal Flush. Don’t miss it!

     • Dj Vitellus
       Dj Vitellus

       Dj Vitellus begon als dj in 2005. Direct vanaf het begin had hij een voorkeur voor het mixen van oude met nieuwe tracks in verschillende stijlen als Jump, Early Rave, Hardstyle en Hardcore. Hij heeft in het verleden veel gedraaid in verschillende clubs en deed mee aan verschillende dj contexten. Dit heeft hem o.a. een residentie opgeleverd in een club in Raamsdonksveer, waar hij draaide met de grootte namen in de scene.

       Qua producties wordt hij geïnspireerd door dj’s als Zany en Ruthless. Hij is altijd op zoek naar een combinatie van funky uplifting sounds en vocals met badass kickdrums.

       Vitellus is een talent die het nog ver gaat schoppen in de scene. Daarom zijn wij blij hem te verwelkomen in Royal Flush!

      Area 1: Early/Millenium Hardcore

       Send this to a friend