Laatste info Oldskool Masters
Zaterdag 30 januari | Hotel Gorinchem | Van Hogendorpweg 8-10 | Gorinchem

Yes! Nog 1 nachtje slapen! Wij kunnen niet wachten om jullie op zaterdag 30 januari te verwelkomen in Hotel Gorinchem. Hierbij de laatste informatie over Oldskool Masters voor het feest zaterdag écht los barst!

 • Openingstijden

Oldskool Masters Part opent haar deuren om 22:00 uur en we gaan door tot 4:00 uur

Let op: na 2:00 uur is er geen toegang tot het feest meer mogelijk!

 • Parkeren

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 • Tickets

Oldskool Masters is bijna uitverkocht. Er zullen nog kaarten worden verkocht, zolang de voorraad strekt. Houdt onze Facebook-page goed in de gaten voor het laatste nieuws, mocht het voortijdig uitverkocht zijn.

Let op als je je ticket niet koopt via ons officiele ticketshop Yourticketprovider. Elke ticket heeft namelijk een unieke barcode die maar een keer te scannen is en het zou zonde zijn als je wel betaald hebt, maar het feest niet mee kan maken.

Tickets worden gescand bij de entree. Zorg dat je deze uitgeprint hebt, of van tevoren gedownload hebt op je mobiele telefoon (voor het geval dat je per ongeluk geen bereik hebt).

 • Hotelarrangement

Deze info is voor onze gasten met een hotelarrangement. Na een avondje hard feesten op Oldskool Masters wil je natuurlijk maximaal kunnen schillen. Het hotelarrangement (o.b.v. 2 personen) bevat het volgende:
Overnachting in Hotel Gorinchem in een 2-persoons kamer na het feest.
Inchecken vanaf 15:00 uur
Ontbijt voor uitslapers (9:00-14:00 uur)
Late checkout (15:00 uur)

 • Wat niet mee mag

Oldskool Masters hanteert een Zero Tolerance Beleid. Dit betekent dat er naast harddrugs ook geen softdrugs mag worden meegenomen naar binnen. Iedere bezoeker zal hierop worden gecontroleerd.

Wapens zijn verboden! Alle voorwerpen die wij beschouwen als wapen zullen in beslag genomen worden. Racistisch, fascistisch en/of nationalistisch gedrag wordt niet getolereerd, evenals kleding van een bepaalde voetbalclub. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties mee naar binnen te nemen.

 • Legitimatie

De minimum leeftijd voor Oldskool Masters is 18 jaar (op de dag van het evenement).

Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

 • Garderobe

Oldskool Masters biedt een bewaakte garderobe aan voor jassen en tassen. Kosten per item: € 1,00. Gelieve dit zo veel mogelijk gepast af te rekenen.

Het afgeven van je tas of jas blijft je eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

 • Wees lief voor je oren

Je hebt maar één paar oren, dus wees daar voorzichtig mee. Draag altijd gehoorbescherming en ga niet te dichtbij de speakers staan. Er wordt geen gehoorbescherming verkocht, dus neem zelf je earplugs mee. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.

 • Munten

Je kunt je drankjes tijdens Oldskool Masters snel afrekenen bij de bar met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale balie en deze kunnen zowel cash als met pin afgerekend worden. Heb je nog munten over van de vorige editie? Deze zijn nog steeds geldig.

 • Rokersruimte

Roken is tijdens Oldskool Masters alleen buiten toegestaan. Er zullen hier wel terrasheaters aanwezig zijn.

 • Foto en filmmateriaal

De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of tijdens het feest op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding verschuldigd is aan de bezoekers.

Voor reguliere bezoekers is professionele camera en video apparatuur verboden, maar breng vooral je digitale camera mee en leg al je belevingen vast. Vergeet deze niet te delen op social media.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Volg ons dan ook op Facebook.

Recommended Posts

Leave a Comment

16 + eleven =

Send this to a friend