Zaterdag 30 april 2016 | Hotel Gorinchem | Van Hogendorpweg 8-10 | Gorinchem

Yes! Nog eventjes en het is weer tijd voor TXP Presents: Oldskool Masters. Wij kunnen niet wachten om jullie op zaterdag 30 april 2016 te verwelkomen in Hotel Gorinchem.

Hierbij de laatste informatie over Oldskool Masters.

Openingstijden

Oldskool Masters opent haar deuren om 22:00 uur en we gaan door tot 4:00 uur.

Let op: na 2:00 uur is er geen toegang tot het feest meer mogelijk!

Parkeren

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tickets
Er worden nog tickets verkocht, maar wacht niet te lang vol = vol. Houdt onze Facebook-page goed in de gaten voor het laatste nieuws, mocht het voortijdig uitverkocht zijn. Tickets aan de deur kosten 25 euro. Wees slim en koop ze in de voorverkoop.

Let op als je je ticket niet koopt via ons officiele ticketshop Yourticketprovider. Elke ticket heeft een unieke barcode die maar een keer te scannen is en het zou zonde zijn als je wel betaald hebt, maar het feest niet mee kan maken.

Tickets worden gescand bij de entree. Zorg dat je deze uitgeprint hebt, of van tevoren gedownload hebt op je mobiele telefoon (voor het geval dat je per ongeluk geen bereik hebt).

Hotelarrangement
Na een avondje hard feesten op Oldskool Masters wil je natuurlijk maximaal kunnen chillen. Het hotelarrangement (o.b.v. 2 personen) bevat het volgende:
Overnachting in Hotel Gorinchem in een 2-persoons kamer na het feest.
Inchecken vanaf 15:00 uur
Ontbijt voor uitslapers (9:00-14:00 uur)
Late checkout (15:00 uur)

Wat niet mee mag
Oldskool Masters hanteert een Zero Tolerance Beleid. Dit betekent dat er naast harddrugs ook geen softdrugs mag worden meegenomen naar binnen. Iedere bezoeker zal hierop worden gecontroleerd.

Wapens zijn verboden! Alle voorwerpen die wij beschouwen als wapen zullen in beslag genomen worden. Racistisch, fascistisch en/of nationalistisch gedrag wordt niet getolereerd, evenals kleding van een bepaalde voetbalclub. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties mee naar binnen te nemen.

Legitimatie
De minimum leeftijd voor Oldskool Masters is 18 jaar (op de dag van het evenement).
Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Garderobe
Oldskool Masters biedt een bewaakte garderobe aan voor jassen en tassen. Kosten per item: € 1,00. Gelieve dit zo veel mogelijk gepast af te rekenen.

Het afgeven van je tas of jas blijft je eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Wees lief voor je oren
Je hebt maar één paar oren, dus wees daar voorzichtig mee. Draag altijd gehoorbescherming en ga niet te dichtbij de speakers staan. Er wordt geen gehoorbescherming verkocht, dus neem zelf je earplugs mee. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.

Munten
Je kunt je drankjes tijdens Oldskool Masters snel afrekenen bij de bar met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale balie en deze kunnen zowel cash als met pin afgerekend worden. Heb je nog munten over van de vorige editie? Deze zijn nog steeds geldig.

Rokersruimte
Roken is tijdens Oldskool Masters alleen buiten toegestaan. Er is hiervoor een speciaal ingerichte ruimte.

Foto en filmmateriaal
De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of tijdens het feest op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding verschuldigd is aan de bezoekers.

Voor reguliere bezoekers is professionele camera en video apparatuur verboden, maar breng vooral je digitale camera mee en leg al je belevingen vast. Vergeet deze niet te delen op social media.

Drive Safe
Je bent maximaal uit je dak gegaan en je hebt weer een fantastisch feest achter de rug. Jij en je vrienden moeten dan weer naar huis. Kom je met de auto, wees verstandig en wijs vooraf een BOB aan. Wij zien jullie graag ook een volgende editie weer met lachende gezichten. Daarnaast voorkom je veel problemen bij een eventuele controle door de Politie

Houd onze Facebook-page in de gaten voor het laatste nieuws.

Recent Posts

Leave a Comment

11 − 9 =

Send this to a friend