Laatste info Oldskool Masters Part II
Zaterdag 24 oktober | Hotel Gorinchem | Van Hogendorpweg 8-10 | Gorinchem

Jaaaa! Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver! Wij kunnen niet wachten om jullie op zaterdag 24 oktober te verwelkomen in Hotel Gorinchem. Hierbij de laatste informatie over Oldskool Masters Part II voor het feest zaterdag écht los barst!

Openingstijden
Oldskool Masters Part II opent haar deuren om 22:00. De klok gaat in de nacht van 24 op 25 oktober 1 uur terug en daar maken wij handig gebruik van: we gaan door tot 4:00 uur wintertijd. 1 uur langer feesten dus!

Let op: na 2:00 uur is er geen toegang tot het feest meer mogelijk!

Parkeren
Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tickets
Zoals jullie weten is Oldskool Masters Part II hartstikke uitverkocht! Er zal ook geen deurverkoop plaatsvinden.

Let op voor zwarthandelaren en webwinkels als je alsnog een kaartje koopt. Elk ticket heeft namelijk een unieke barcode die maar een keer te scannen is en het zou zonde zijn als je wel betaald hebt, maar het feest niet mee kan maken.

Tickets worden gescand bij de entree. Zorg dat je deze uitgeprint hebt, of van tevoren gedownload hebt op je mobiele telefoon (voor het geval dat je per ongeluk geen bereik hebt).

Wat niet mee mag
Oldskool Masters Part II hanteert een Zero Tolerance Beleid. Dit betekent dat er naast harddrugs ook geen softdrugs mag worden meegenomen naar binnen. Iedere bezoeker zal hierop worden gecontroleerd.

Wapens zijn verboden! Alle voorwerpen die wij beschouwen als wapen zullen in beslag genomen worden. Racistisch, fascistisch en/of nationalistisch gedrag wordt niet getolereerd, evenals kleding van een bepaalde voetbalclub. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties mee naar binnen te nemen.

Legitimatie
De minimum leeftijd voor Oldskool Masters Part II is 18 jaar (op de dag van het evenement).

Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Garderobe
Oldskool Masters Part II biedt een bewaakte garderobe aan voor jassen en tassen. Kosten per item: € 1,00. Gelieve dit zo veel mogelijk gepast af te rekenen.

Het afgeven van je tas of jas blijft je eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Wees lief voor je oren
Je hebt maar één paar oren, dus wees daar voorzichtig mee. Draag altijd gehoorbescherming en ga niet te dichtbij de speakers staan. Er wordt geen gehoorbescherming verkocht, dus neem zelf je earplugs mee. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.

Munten
Je kunt je drankjes tijdens Oldskool Masters Part II snel afrekenen bij de bar met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale balie en deze kunnen zowel cash als met pin afgerekend worden. Heb je nog munten over van de vorige editie? Deze zijn nog steeds geldig.

Rokersruimte
Roken is tijdens Oldskool Masters Part II alleen buiten toegestaan. Er zullen hier wel terrasheaters aanwezig zijn.

Foto en filmmateriaal
De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of tijdens het feest op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding verschuldigd is aan de bezoekers.

Voor reguliere bezoekers is professionele camera en video apparatuur verboden, maar breng vooral je digitale camera mee en leg al je belevingen vast. Vergeet deze niet te delen op social media.

Recommended Posts

Leave a Comment

4 × 1 =

oldskool

Send this to a friend