Oldskool Masters op 29 oktober 2016 was er weer 1 voor in de boeken. Wij kijken met een big smile weer terug op deze hele vette editie. Alleen de dikste early/millenium hardcore, oldschool en classics knalde uit de speakers. Check de aftermovie met de heerlijke beelden van de feestenden bende.

De foto’s van het feest vindt je hier en hier.

Deze editie stonden weer hele dikke dj’s op de line up. De volgende Oldskool Masters geven acte de presence.
Area 1 Early/Millenium Hardcore:
– The Darkraver
– Buzz Fuzz
– Bass-D
– Dazzler
Hosted by MC TMC

Area 2 Classics/Freestyle:
– Stanton
– Francois
– Psyckodj
– Vigro & Sando.

Oldskool Masters begint inmiddels al een begrip te worden in de Early/Millenium hardcore en Classics scene. Oldskool Masters is het feestje voor de liefhebber van deze stromingen. De feesten worden gekenmerkt door de kleinschaligheid, gemoedelijke en gezellige sfeer.

Op de feesten komen veel oudere gabbers die niet meer wekelijks naar een feestje gaan, maar de juist de bijzondere feesten nog meepakken.

De locatie van Oldskool Masters, een hotel, maakt het extra uniek. Gabbers die van ver komen, hebben de mogelijkheid om na het feest te overnachten in het hotel.

Ben je nog niet eerder geweest? Dan is dit je kans. 25 maart 2017 staat de volgende Oldskool Masters gepland. Mis hem niet en zet hem alvast in je agenda!

Recommended Posts

Leave a Comment

six + 19 =

Send this to a friend