Man Man Man! Oldskool Masters was weer aan! Niet alleen de dj’s maar ook jullie hebben ervoor gezorgd dat het los ging tot de laatste minuut. Er zit altijd veel voorbereiding in een feest. Het blijft gewoon fantastisch om lachende gezichten te zien en dat wordt genoten van het feest. Onze locatie Hotel Gorinchem heeft gewoon wat.

Deze editie stond voor de eerste keer Paul Elstak behind the booth van Oldskool Masters. En dat hebben we gemerkt. De tent ging van voor tot achter helemaal los. Naast Paul Elstak stonden er ook andere dj’s van wereldklasse in area 1, zoals DJ Armand. Wij zijn fan van hem. Een zeer toegewijde dj die er helemaal voor gaat. Daar houden wij van. Ook hadden we deze keer weer DJ Yves staan. Het is ondertussen de meest geboekte dj op onze feesten. De Club X sound verveeld nooit. En wat dacht je van DJ Panic. Van ons mag hij op elke editie staan. Deze technische dj weet precies hoe je een feestje moet bouwen. En dat was dus goed te merken. Panic sloot af en zelfs tot de laatste minuut zat de tent nog goed vol. Onder begeleiding van MC TMC was het bere gezellig in deze area.

In de beneden area worden de classics met een fleugje freestyle gedraaid. Altijd een top sfeer daar. Deze editie stonden onze vaste waarden Sando&Vigro weer lekker de boel op te warmen. Voor de afwisseling mocht deze keer dj Dazzler zijn interpretatie van classics laten horen. Daarna stond nog een debutant op Oldskool Masters, namelijk dj Genius. Genius is geen onbekende voor ons. Deze inmiddels zeer populaire dj heeft laten horen waar het in de Zino-tijd om draaide. Wat een een heerlijke sound! Als afsluiter stond de one and only DJ Stanton. Deze dj vinden wij een klasse apart. Naast het feit dat hij een ongelofelijke relaxte peer is, heeft hij een geniale platenkeuze. Een waardig afsluiter van de Classics-area. Jullie zullen hem zeker vaker horen op onze feesten

Geniet na van deze aftermovie! Wij zien jullie graag weer terug op 29 oktober 2016!

Voor het laatste nieuws, houd ook onze facebook-page in de gaten.

Team-TXP

Recommended Posts

Leave a Comment

twenty + 18 =

Send this to a friend